Nooïzer: in één klap de volle aandacht

Een unieke mogelijkheid om bij een breed publiek onder ogen én in handen te komen: dat is Nooïzer. Hét promotiemiddel bij uitstek om uw product of bedrijfsnaam in één klap onder de aandacht te brengen.

Uw naam vol in beeld

Prominente plaats voor uw boodschap.

Simpel vouwen

In een handomdraai gevouwen.

En klapperen maar

Een sfeerverhogend attribuut!

Geschiedenis

De Nooïzer (voorheen voetbalklapper) werd geïntroduceerd in het voetbalseizoen 2003/2004 bij thuiswedstrijden van AZ. Sindsdien is het niet meer weg te denken uit het stadion en moedigt elke supporter AZ aan door te klappen met de Nooïzer.

Het heeft in een razend tempo een bijna onmisbare plaats in de sport- en evenementenwereld veroverd. Bij welk evenement dan ook, zolang er maar lawaai gemaakt mag worden, is de Nooïzer een attribuut van grote waarde.

Door de jaren heen hebben meerdere clubs  gebruik gemaakt van het product van Voetbalklappers B.V. Bij wedstrijden van o.a.  AZ, VVV-Venlo, SC-Heereveen heeft de Nooïzer al in het stadion gelegen.  Zie onze gallery voor een volledig overzicht.

De Nooïzer beperkt zich echter niet alleen tot de voetbalwereld. In de volleybal-, hockey-, basketbal en tennissport is het inmiddels ook vaste prik. Dat de Nooïzer een uniek promotiemiddel is blijkt ook uit het feit dat het buitenland enthousiast reageert op de klapper.

EU beschermd

Dit product is EU beschermd door:
RCD 001279772.0002; CTM 01048931; I-depot 4628 Nooïzer®.

Het product is geregistreerd bij het Algemeen Octrooi en Merken Bureau en de OHIM, welke ervoor zorgt dat het produkt niet nagemaakt mag worden. In geval van inbreuk zullen wij niet nalaten op te treden tegen iedere vorm van namaak zonder onze toestemming. Alle rechten voorbehouden door Voetbalklappers B.V. The Netherlands.

© 2003-2019 Nooïzer®  | Nooïzer is powered by: www.voetbalklappers.nl